Notícies

Desembre 2011 - Informació general

L'Hospital del Mar recolza La Marató 2011

L'Hospital del Mar recolza La Marató 2011

Aquesta edició dedicada a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits

Han passat més de 40 anys des que es va fer el primer trasplantament, i des de llavors els avenços clínics i quirúrgics han sigut espectaculars. Malgrat els progressos, encara queda un llarg camí per recórrer i és per aquest motiu que enguany, especialment, recolzem i participem en diverses accions promogudes des de La Marató.

Des de Els Matins de TV3 van voler conèixer en primera persona el dia a dia de la Unitat d'Hemodiàlisi; la relació tant estreta que s'estableix entre els professionals i els pacients i els seus testimonis directes van ser l'objectiu d'aquest reportatge. Clica aquí per veure el reportatge ---> Els matins de TV3

Banda Ampla de TV3 El debat ciutadà que dirigeix i presenta Lídia Herèdia va tractar sobre el present i el futur de la donació d'òrgans i sobre com es pot millorar l'actual sistema de donacions i sobre el paper que hi juguen les famílies i els professionals de la sanitat. Núria Pujolar, Cap d'Àrea de Nefrologia, i Ernestina Junyent, supervisora de la Unitat d'Hemodiàlisi, han participat en el programa.

Piulem per La Marató Els tweets que hem elaborat amb motiu de La Marató els hem fet des de la seva plataforma. Així, cada cop que hem fet una piulada hem col·laborat en la difusió de la solidaritat per a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

Regata ANAM Dissabte 17 de desembre, el Reial Club Marítim de Barcelona acollirà la primera regata organitzada conjuntament amb l'Associació de Navegants d'Altura Mediterranis (ANAM) per aportar el seu petit gra de sorra a La Marató. La regata podrà ser seguida des d'un catamarà al qual s'hi pujarà aportant una quantitat econòmica. Professionals del servei de Nefrologia s'han sumat de manera voluntària a aquesta acció.

Testimoni de pacients al plató El programa combina la sensibilització, la divulgació científica i l'entreteniment. Durant l'emissió s'explica la realitat de les malalties a través del testimoni directe de les persones que les pateixen, de les seves famílies, dels metges i els científics que hi tenen relació. En el seu transcurs, els germans Bou, trasplantats tots dos a l'Hospital del Mar, explicaran la seves experiències i vivències. 

Reportatge al MAR@laxarxa En el proper número tractem a fons els trasplantaments renals i com el servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar ha aconseguit, el darrer any, superar la barrera dels 50 trasplantaments anuals. 
Clica aquí per llegir el reportatge ---> Revista

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat