Notícies

15 de febrer de 2006 - Guardons

Els alumnes de l'Escola Bonanova han obtingut el premi que atorga el Consell de la Formació Professional de Barcelona

El premi s'atorga als millors projectes reals realitzats juntament amb les empreses de pràctiques

Els alumnes de l'Escola Bonanova, Alvaro Jansà Mas del CFS del Laboratori de Diagnòstic Clínic i Esther Menéndez Vicente del CFS de Documentació Sanitària, han obtingut el premi que atorga el Consell de la Formació Professional de Barcelona als millors projectes reals realitzats juntament amb les empreses de pràctiques.

Els treballs, desenvolupats com a crèdit de síntesis de cada especialitat, han estat, respectivament: "Detección de UNR en embriones de D. melanogaster" realitzat al Centre de Regulació Genòmica (CRG) i tutelat per la coordinadora del cicle Africa Marzal Casacuberta i la tutora d'empresa Dra. Fátima Gebauer; i "Sistema de Información sobre malos tratos en el Hospital del Mar" realitzat al centre Hospital del Mar i tutelat per la coordinadora del cicle Marta Sorribas Vivas i la tutora d'empresa Dra. Pilar Torre Lloveras. El premi consisteix en una beca per a dur a terme una estada d'un mes a una empresa del sector, a una ciutat europea de la xarxa del Consell.

 

El Consell de la Formació Professional de Barcelona, com a observatori de la formació professional i la transició al món del treball, promou aquest premi entre tots els centres de formació professional de la nostra ciutat, i s'enmarca dins l'experiència de bones pràctiques que pretén impulsar el desenvolupament de la formació en centres de treball i cercar noves estratègies per a l'avaluació de la competència professional.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat