Notícies

12 de gener de 2006 - Informació general

Projecte ampliació Hospital del Mar

Durant el mes de gener s'iniciaran les obres d'ampliació de l' àrea quirúrgica del servei d'urgències

Com a conseqüència del projecte d'ampliació de l'hospital del Mar i de conformitat amb el pla de xoc que estableix les prioritats i el calendari per dur a terme les actuacions de condicionament i obres, ens escau informar-vos que durant el mes de gener s'iniciaran les obres d'ampliació de l' àrea quirúrgica del servei d'urgències: COT, cirurgia general i la resta d'especialitats quirúrgiques.

Aquestes obres s'efectuen a la zona on s'ubicava l'àrea de preingrés, per la qual cosa, aquesta àrea s'ha traslladat a la UH10. La disponibilitat de llits a preingrés és de 28, 16 dels quals es destinen a malalts pendents d'ingrés hospitalari i 12 a la unitat de suport per les urgències mèdiques (USUM), dispositiu que s'habilita en el context del pla d'hivern per fer front a l'augment de demanda assistencial.

 

Per altra part, informar-vos que la UH 10 serà la ubicació, a mig termini, de l'àrea de preingrés i la seva recent remodelació permetrà oferir als malalts i a les seves famílies un entorn més confortable amb una millora substancial de les condicions hoteleres i de privacitat. 

 

L'extensió telefònica de l'actual àrea de preingrés és la 3806.

 

Així doncs, a manera de resum, durant el darrer semestre de l'any 2005 i d'acord amb les previsions de la fase 2005 del pla d'ampliació, s'han executat dues importants actuacions de millora de l'estructura de l'hospital del Mar: la renovació de la unitat 10  i la remodelació i instal·lació del sistema de climatització a la unitat 90.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat