Notícies

11 de gener de 2006 - Guardons

La pàgina web de l'IMAS ha estat guardonada

La pàgina web de l'IMAS ha estat guardonada amb el premi a la Millor Pàgina Web d'una institució sanitària, en la XIII edició dels premis Avedis Donabedian a l'excel·lència en qualitat

El premi atorgat a l'IMAS, constitueix un grat reconeixement a una institució sanitària pública, que a part de vetllar per oferir en els seus centres una atenció sanitària de qualitat centrada en les persones, integra una clara voluntat de comunicar i de dialogar com una dimensió més de la qualitat assistencial.

Les noves tecnologies han suposat una clara oportunitat per facilitar les relacions en l'entorn social i professional dels hospitals de l'IMAS, en aquest context la pàgina web és una valuosa eina de comunicació amb tots els públics que es relacionen amb els dispositius assistencials, docents i de recerca de l' Institut.

 

En aquest sentit, l'espai adreçat a Usuaris i les seves famílies contempla informacions que han de facilitar al màxim l'accés i la relació amb els centres assistencials, al mateix temps que s'ofereixen informacions destinades a reforçar l'autonomia de l'usuari per tal de que adopti les decisions que més s'aproximin als seus valors i interessos: guies informatives de patologies més freqüents, publicacions, produccions audiovisuals, recomanacions sanitàries.

 

En l'apartat de professionals, els continguts es relacionen amb aspectes més tècnics i específics del sector sanitari: borsa de treball, programa de formació de metges residents, comitès de qualitat i les seves publicacions i protocols, accessos a concursos i licitacions administratives. Pel que fa a la resta de col·lectius les informacions estan dirigides a satisfer les demandes informatives més freqüents.

 

La Intranet de l'IMAS, nou portal corporatiu intern que s'ha implementat durant el transcurs del 2005, també ha estat reconegut com a plataforma d'informació interna que permet incrementar el coneixement col·lectiu de l'Organització, disposar d'un instrument de treball que faciliti les tasques quotidianes dels professionals i simplifiqui la realització de gestions i tràmits.

 

El dia 11 de gener en el decurs de l'acte: "Premis 2006 a la qualitat en sanitat", Jordi Varela, conseller delegat de l'IMAS va rebre el guardó que li va ser lliurat pel Sr. Josep Abelló, President del Consorci Hospitalari de Catalunya, entitat patrocinadora del premi a la millor web.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat