Notícies

Del 2 al 4 de març de 2011 - Notes de Premsa

6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery

6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery

23 experts de renom mundial es reuneixen a Sant Pau, de l’1 al 4 de març, per presentar els últims avenços, a nivell mundial en Cirurgia Plàstica

Entre els dies 2 i 4 de març de 2011, tindrà lloc a Sant Pau el 6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery. Durant aquesta trobada internacional el Servei de Cirurgia Plàstica mancomunat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar amb el suport de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica SECPRE i la Societat Europea de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica EURAPS, organitza el curs Up-dating Head & Nec.

L’1 de març, un dia abans del 6th Barcelona Meeting on Plastic Surgery, s’organitza el 1st Workshop on Lymphatic Surgery, primera trobada internacional del Framework of Lymphoedema Surgical Treatment (IFLST). A través de taules rodones i cirurgia en viu, es presentaran i discutiran les últimes tècniques a nivell mundial en el tractament del Limfedema.

Els més de 200 cirurgians inscrits en aquest curs internacional provenen de més de 20 països atrets pel prestigi del Servei de Cirurgia Plàstica mancomunat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar, primera Unitat de Cirurgia Plàstica d’Espanya on sempre s’ha desenvolupat una gran activitat divulgativa per tal de fer arribar a tota la comunitat mèdica i científica els seus coneixements. Aquest servei mancomunat té la major experiència de tot l’Estat en la formació d’especialistes en actiu i ofereix, amb aquest curs, la major concentració de professors experts en cadascuna de les matèries referents als objectius del curs i les novetats mundials en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora.

El Servei de Cirurgia Plàstica mancomunat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital del Mar, és a més referent en la reconstrucció mamària immediata amb diferents tècniques i en la supramicrocirurgia necessària pel tractament complert del Linfedema i pioner a Espanya en aquesta tècnica.

Els països dels quals provenen els cirurgians inscrits son: Espanya, Italia, Xipre, França, Veneçuela, Regne Unit, Portugal, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Paraguai, Austria, Estats Units, Costa Rica, Finlàndia, Japó, Argentina, Noruega, Alemanya i Egipte.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat