Notícies

23 de febrer de 2011 - Informació general

Nou web del PSMAR

Nou web del PSMAR

S'ha utilitzat majoritàriament recursos propis de la institució per tal d'obtenir un producte final econòmicament sostenible

Us presentem el nou web del Parc de Salut MAR (PSMAR), una plataforma de comunicació corporativa renovada, que incorpora nous elements per a millorar-ne la navegació, la visualització i l’actualització dels continguts i que s'adapta a la nova imatge del PSMAR. 

No obstant, volem posar l’accent en l'important esforç desenvolupat en tot el procés de producció utilitzant majoritàriament recursos propis de la institució per tal d'obtenir un producte final econòmicament sostenible.

Com a principals novetats destaquem

  1. Un nou idioma de navegació, l’anglès, que s’afegeix al català i al castellà ja existents.
  2. Accés des de la portada a tots els dispositius que conformen el PSMAR.
  3. Estandardització del disseny de totes les webs dels centres del PSMAR per tal de reforçar la identitat corporativa única i projectar la dimensió real de Institució.
  4. Revisió i actualització de tots els continguts.
  5. S’han ampliat els continguts dels espais webs dels serveis clínics, automatitzant la seva actualització gràcies a la connexió amb diferents bases de dades de la Institució (recerca, recursos humans, publicacions científiques).
  6. S’ha habilitat un canal twitter que ens permetrà incidir en l’ús de les noves tecnologies 2.0, al mateix temps que s’ incrementarà la xarxa de distribució de les nostres noticies i activitats.

El resultat final és un web, amb més de 1.200 pàgines, de les que 560 estan publicades en català, 450 en castellà i 130 en anglès, que contribuirà clarament a millorar la projecció pública dels nostres centres i professionals.

Us convidem a navegar per conèixer de primera mà totes les novetats.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat