Notícies

15 de gener de 2011 - Informació general

L'Alzheimer, tema del proper programa de BTV "36,5"

L'Alzheimer, tema del proper programa de BTV

El Dr. Jordi Peña participa com a expert

El Dr. Jordi Peña participa en el proper programa del nou magazine de salut de BTV "36,5" que s'emetrà el dissabte 15 de gener de 2011 a les 20:50 hores i que tractarà sobre l'Alzheimer. 36.5 és la temperatura ideal del nostre cos, un indicador de bona salut, i ara també és el títol d'aquest nou magazine de salut de BTV, fet en col·laboració amb 4 hospitals de Barcelona: l’Hospital del Mar, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Clínic de Barcelona i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Amb vocació divulgativa i sensibilitzadora, 36,5 proposa setmanalment un diàleg entre metges i pacients per a conèixer a fons les principals malalties i problemes de salut que afecten a més gent i de les que a vegades en sabem tan poc.

L’Alzheimer és una de les formes de demència més esteses en la societat. Actualment, es calcula que al món hi ha més de 35 milions de casos diagnosticats, i s’espera que a l’any 2050 aquesta malaltia augmenti fins als més de 100. És, per tant, un problema de salut creixent, força complex i del qual encara no se n’ha trobat una solució definitiva. El tractament, però, ha evolucionat de manera notable en els darrers anys gràcies, en part, als nous fàrmacs i a uns diagnòstics més acurats per tal de millorar la qualitat de vida del malalt.

El programa combina la informació tècnica sobre la malaltia amb la vessant més humana que aporten els pacients.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat