Notícies

Del 3 al 10 de març de 2010 - Informació general

Fem SALUT, lluitant contra la fam d'aquí! Ara és el moment d'ajudar.

Fem SALUT, lluitant contra la fam d'aquí! Ara és el moment d'ajudar.

Si no vau poder participar en l'Operació Quilo, us animem a col·laborar ara en aquesta nova campanya de recollida d'aliments

Del 3 al 10 de març, els centres del Parc de Salut Mar s'addereixen a la campanya "Fem SALUT, lluitant contra la fam d'aquí" que des del Departament de Salut i la fundació benèfica Banc d'Aliments de Barcelona s'ha organitzat en tots els dipositius assistencials, de docència i de recerca de l'Àrea Integral de Salut Barcelona Litoral Mar. 23 centres amb prop de 5.552 professionals i 40.386 usuaris dels districtes de Ciutat Vella i La Mina podran fer les seves donacions d'arròs, llegums seques i pasta per ajudar a la gent que, a prop nostre, passa necessitats. L'Honorable Sra. Marina Geli, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha presentat la campanya avui dimecres 3 de març a les 10:30 hores al vestíbul de Consultes Externes de l'Hosìtal del Mar. A continuació trobareu un document amb els llocs i horaris de recollida així com informació de la campanya.

L’elecció de l’Area Integral de Salut (AIS) Barcelona Litoral Mar per fer aquesta prova pilot ha estat perquè es tracta d’una àrea en la que els seus professionals, des de fa molts anys, treballen amb accions solidàries d’iniciativa pròpia amb les quals col·laboren a que els seus usuaris puguin tenir una millor qualitat de vida. Unes iniciatives que demostren sobradament la seva alta implicació en l’entorn i que estem convençuts que es veurà reflectida també amb l’acollida d’aquesta campanya amb el Banc dels Aliments.

“Fem Salut, lluitant contra la fam d’Aquí” es fa en aquestes dates ja que el primer trimestre de l’any constitueix l’etapa més dura per a les persones necessitades de Catalunya. D’una banda, resulta particularment difícil abastir-les d’aliments ja que es produeix un buit estacional d’aliments que es repeteix any rere any, i, d’altra banda, l’hivern exigeix una alimentació energèticament més rica. A més, cal tenir en compte que donada la gran demanda social, un 40% superior a la de l’any anterior, segons dades del Banc dels Aliments, els magatzems d’aquesta fundació solidària es buiden ràpidament.

 

PUNTS DE RECOLLIDA PARC DE SALUT MAR:

Hospital del Mar: vestíbuls de l'hospital (24 hores) i de CCEE (8:00 a 17:00 hores)

Hospital de l’Esperança: vestíbul de l'hospital (24 hores)

Centre Fòrum: vestíbul (24 hores)

Centre Peracamps: vestíbul (24 hores)

IMIM - Hospital del Mar: vestíbul recepció planta 1ª (8:00 a 20:00 hores)

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat