Notícies

4 de febrer de 2010 - Informació general

Es publica el primer tractat de Radiologia Esencial en llengua espanyola

Es publica el primer tractat de Radiologia Esencial en llengua espanyola

Ángel Gayete, Cap clínic del servei de Radiodiagnòstic i Medicina Nuclear de l'Hospital del Mar, és un dels directors de l'obra

El Dr. Ángel Gayete, Cap Clínic del Servei de Radiodiagnòstic i Medicina Nuclear de l'Hospital del Mar, ha estat un dels directors del tractat Radiologia Esencial, el primer en espanyol que s'ha publicat i en el que han participat 208 radiòlegs. Es presenta com la primera eina de treball per a residents de Medicina i ha estat realitzat per la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica amb l'objectiu d'ajudar i millorar els coneixements dels MIR.

És una obra colectiva de 2 volums que gràcies a l'esforç coordinat al llarg de 2 anys s'han abordat temes fonamentals i actualitzats d'aquesta especialitat. Serveix com a documentació de treball per als que s'inicien com a metges residents i per als que ja treballen en el camp de la radiologia mèdica. El llibre, que ha estat editat per l'editorial Panamericana, estarà disponible en els propers mesos en les llibreries especailitzades.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat