Notícies

29 de gener de 2010 - Informació general

Els Centres Assistencials de Salut Mental Emili Mira s'incorporen al Parc de Salut Mar

Els Centres Assistencials de Salut Mental Emili Mira s'incorporen al Parc de Salut Mar

La transferència es farà efectiva a primers de febrer de 2010

El dia 22 de desembre el Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar, en el context del pla d’ordenació de competències entre la Diputació i la Generalitat, el traspàs dels serveis dels Centres Assistencials Emili Mira i López (CAEMIL), de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, el Servei Català de la Salut, la Diputació i el Parc de Salut Mar vam signar un conveni en el què s’establia la nostra cooperació, a través de l’IAPS, en el desenvolupament de l’activitat sanitària assistencial dels CAEMIL i la nostra col·laboració per tal d’ajudar a garantir l’atenció integral del pacient i la coordinació amb les diferents línies sanitàries, de docència i recerca.

Aquesta decisió suposa un reconeixement de l’Autoritat Sanitària al Parc de Salut mar i especialment a l’equip de l’IAPS, pel seu bon posicionament en l’àmbit de la Salut Mental i al mateix temps, una valuosa oportunitat de creixement.

Els CAEMIL disposen d’una complerta oferta de serveis en salut mental que compren tots els nivells de l’atenció sanitària: ambulatòria, hospitalària i sociosanitària, amb 424 places distribuïdes en tres pavellons i 300 professionals.

Per tal de planificar tots els aspectes relacionats amb el procés d’incorporació dels centres Emilia Mira al Parc de Salut Mar, es van posar en marxa diverses comissions de treball que abasten tots els àmbits d’actuació institucional.

La comissió de planejament estratègic, la comissió assistencial, la comissió de recursos humans, la comissió d’economia i finances i la comissió de sistemes d’informació. Més de 100 professionals d’ambdues institucions han estat treballant per a que el procés d’integració sigui el més satisfactori possible per a tothom.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat