Notícies

20 de febrer de 2009 - Informació general

La web de l'IMIM classificada en la posició 46 pel «Rànquing Mundial d'Hospitals en Xarxa»

La web de l'IMIM classificada en la posició 46 pel «Rànquing Mundial d'Hospitals en Xarxa»

En el criteri específic de centres de recerca ocupa el lloc 86 a nivell europeu

La web de l'IMIM va ser classificada l'any passat en la posició 124 d'entre les 17.000 webs hospitalàries analitzades pel «Rànquing Mundial d'Hospitals en Xarxa» del Laboratori de Cibermetria del CSIC i enguany ocupa la posició 46. La següent web espanyola que apareix al rànquing ho fa a la posició 326. El rànquing es basa en el contingut de les webs sanitàries així com en la seva visibilitat, mesurada pel nombre de links externs rebuts. Així mateix, i en el criteri específic de centres de recerca ocupa també el primer lloc a Catalunya i el 86 a nivell europeu.

La web de l'IMIM va ser classificada l'any passat en la posició 124 d'entre les 17.000 webs hospitalàries analitzades pel «Rànquing Mundial d'Hospitals en Xarxa» del Laboratori de Cibermetria del CSIC i enguany ocupa la posició 46. La següent web espanyola que apareix al rànquing ho fa a la posició 326. El rànquing es basa en el contingut de les webs sanitàries així com en la seva visibilitat, mesurada pel nombre de links externs rebuts.

Així mateix, i en el criteri específic de centres de recerca ocupa també el primer lloc a Catalunya i el 86 a nivell europeu.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat