Notícies

2 de febrer de 2009 - Informació general

S'edita el segon número de Monografies d'Urologia Oncològica

S'edita el segon número de Monografies d'Urologia Oncològica

L'obra està dirigida pel Dr. Antoni Gelabert

S'edita el segon número de Monografies d'Urologia Oncològica que porta per títol "Cáncer renal. Nuevas estrategias terapéuticas médico-quirúrgicas". Aquesta obra, dirigida pel Dr. Antoni Gelabert, anterior coordinador del Grup d'Urologia Oncològica de l'Associació Espanyola d'Urologia i Catedràtic de la UAB, és un treball de consens de tots els autors que participen i s'exposa una nova visió de les estratègies terapèutiques medicoquirúrgiques en el càncer renal.

A l'obra també han participat el Dr. Joaquim Bellmunt del Servei d'Oncologia de l'Hospital del Mar, que parla sobre les noves dianes terapèutiques moleculars i els doctors Guadalupe Aguilar, Marcos Busto, Aleksandar Radosevic i Juan Sánchez del Servei de Diagnòstic per la Imatge que exposen les tècniques actuals.

 

En aquest segon número de les monografies es tracten els temes més actualitzats de la genètica del càncer renal, així com de l'epidemiologia i del tractament del càncer renal mitjançant mètodes ablatius mínimament invasius i que actualment són estratègies terapèutiques emergents.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat