Notícies

12 de desembre de 2008 - Guardons

Premi Marta Mata a l'Escola Bonanova de Formació Professional

Premi Marta Mata a l'Escola Bonanova de Formació Professional

Atorgat pel Ministeri d'Educació, Política Social i Esport

L'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària va rebre l'11 de desembre de 2008, de mans de la ministra d'Educació, Política Social i Esport, Mercedes Cabrera, el segon Premi Marta Mata en la modalitat de centres docents de titularitat pública específics de Formació professional inicial, d'Educació de Persones Adultes, d'Educació especial, Escoles Oficials d'Idiomes i als centres que imparteixen Ensenyaments Artístics i Esportius.

L'objectiu principal del Premi Marta Mata és reconèixer, destacar i donar visibilitat a la trajectòria d'aquells centres docentes no universitaris que s'han distingit per les seves bones pràctiques i per l'esforç compartit de la comunitat educativa en la recerca de la millora de l'acció educativa, per a aconseguir una educació de qualitat per a tothom. Es pretén mostrar i difondre actuacions exemplars que, havent innovat i experimentat nous enfocaments, puguin orientar i inspirar a altres comunitats educatives en el seu desig de millorar les seves actuacions.

 

En total, han resultat premiats onze centres escolars que pertanyen a nou comunitats autònomes, entre els quals s'han repartit 94.000 €.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat