Notícies

2 de desembre de 2008 - Guardons

El Servei de Neurologia guardonat en el Congrés de la Societat Espanyola de Neurologia

El Servei de Neurologia guardonat en el Congrés de la Societat Espanyola de Neurologia

Comunicacions Estelars i Beca Almirall

En la celebració del proppassat Congrés Nacional de la SEN, el Servei de Neurologia de l'hospital del Mar va rebre la qualificació de Comunicacions Estelars per tres dels seus treballs i la Beca Almirall per al millor cas clínic presentat per Residents en Neurologia.

Els treballs que van rebre la menció de Comunicacions Estelars van ser:

 

"¿Qué es peor, acumular peso o acumular mal?. Eefecto ponderado de la obesidad abdominal y el índice de masa corporal (IMC) en el riesgo de ictus isquémico" dels Drs. A. Rodríguez, J. Jiménez, Á. Ois, E. Cuadrado, RM. Vivanco, E. Giralt, M. Sepúlveda, S. Jimena, MA. Rubio i J. Roquer.

 

"Vivir solo y grado de interacción social como factores pronósticos en el ictus isquémico" dels Drs. A. Ois, A. Rodríguez, J. Jiménez, E. Cuadrado i J. Roquer.

 

"Análisis de la carga asistencial generada por los pacientes en tratamiento con levodopa intraduodenal" dels Drs. V. Puente, O. de Fàbregues, R. Vivanco, C. Pont, G. Ribera, G. Cucurella, T. Delgado i E. Giralt. 

 

La Beca Almirall, entregada en el marc de la V Edició del Concurs de Casos Clínics per a Residents de la SEN, va anar adreçada als Drs. M. Sepúlveda, MA. Rubio, S. Jimena, L. Planellas i A. Rodríguez pel cas "Migraña y sinusitis crónica en un paciente HIV".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat