Notícies

6 de novembre de 2008 - Guardons

L'hospital del Mar i de l'Esperança guardonats per tercer any consecutiu en els premis Hospitals Top 20

L'hospital del Mar i de l'Esperança guardonats per tercer any consecutiu en els premis Hospitals Top 20

El servei de Neurologia també ha vist reconeguda la seva tasca amb el premi Benchmarks de l'àrea del sistema nerviós per la gestió de la malaltia vascular-cerebral (ICTUS)

Els hospitals del Mar i de l'Esperança han estat reconeguts, per tercer any consecutiu, ocupant els primers llocs del rànquing dels millors hospitals amb especialitats de referència. El servei de Neurologia també ha vist reconeguda la seva tasca  amb  el premi  Benchmarks de l'àrea del sistema nerviós per la gestió de la malaltia vascular-cerebral (ICTUS).

Els hospitals del Mar i de l'Esperança han estat reconeguts, per tercer any consecutiu, ocupant els primers llocs del rànquing dels millors hospitals amb especialitats de referència. En aquesta categoria s'inclouen els grans centres hospitalaris amb una mitjana de 507 llits que ofereixen algunes de les especialitats de major complexitat amb un elevat component de formació de residents i equipaments tecnològics. S'han avaluat els resultats obtinguts en els següents indicadors: índex de mortalitat, complicacions i readmissions, l'estada mitjana, l'índex de cirurgia sense ingrés i el cost per unitat de producció.

 

El programa Hospitals T0P 20 ha reconegut la pràctica clínica del servei de Neurologia pels resultats obtinguts en el maneig de l'ICTUS. El servei està inclòs en el grup anomenat de III nivell, en el qual s'agrupen 24 hospitals amb serveis que atenen patologia vascular-cerebral, tan isquèmica com hemorràgica, i per altra part cirurgia cerebral en neoplàsies.

 

En el cas del nostre servei de Neurologia, el guardó s'ha concedit després d'avaluar la gestió de l'ICTUS analitzant els següents indicadors: la mortalitat, la taxa de readmissions, la taxa de complicacions i l'estada mitjana.

 

Recordem que l'any passat el servei de Pneumologia també va rebre el reconeixement dels premis Hospitals TOP20 pels resultats obtinguts en la gestió de la MPOC.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat