Notícies

6 de novembre de 2008 - Guardons

La Dra. Gemma Martin i Ezquerra, adjunta del servei de Dermatologia de l'hospital del Mar, guardonada amb la Beca Dr. José Luis Bada del COIMB

La Dra. Gemma Martin i Ezquerra, adjunta del servei de Dermatologia de l'hospital del Mar, guardonada amb la Beca Dr. José Luis Bada del COIMB

Per a la formació de metges en matèria de cooperació internacional

La Dra. Gemma Martin i Ezquerra, adjunta del servei de Dermatologia, ha estat guardonada amb la Beca Dr. José Luis Bada per a la formació de metges en matèria de cooperació 2008 del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. La beca permetrà la seva estada al servei de Dermatologia de l'Hospital Central de Maputo - Universitat Eduardo Mondlane de Moçambic.

L'any 1993, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COIMB) va impulsar la creació de les beques Dr. José Luís Bada, per a metges cooperadors, amb l'objectiu de promoure la formació dels metges cooperants i per a cobrir les necessitats sanitàries dels països en vies de desenvolupament.

 

Des d'aleshores, el COIMB ha concedit beques per un valor proper als 300.000€ per a realitzar estudis relacionats amb l'àmbit de la Cooperació Internacional. L'objecte d'aquest programa de beques és donar suport econòmic a aquells metges/esses que vulguin cursar formació de postgrau (màster, postgrau, curs d'especialització, etc) en matèries relacionades o aplicables al camp de la cooperació internacional, ja sigui en centres de formació estatals o d'àmbit internacional, públics o privats.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat