Notícies

15 de febrer de 2005 - Notes de Premsa

Presentació del llibre "Cuidados Enfermeros"

Més de cinquanta infermeres i infermers han participat en l'escriptura dels capítols d'aquest llibre i la totalitat del personal d'infermeria de l'IMAS, en la definició de las trajectòries clíniques que es descriuen.

No sempre és senzill aconseguir un grau d'implicació tan gran i que un esperit d'equip i filosofia de treball quedin reflectits en un document tan viu i nou com aquest. Aquest és un llibre que reflexa sistemàtica i estimació per la feina que es fa, que considera la cura d'infermeria com quelcom més que la pura tècnica, que escolta al malalt i escolta a tots els professionals que participen en l'assistència, que es fixa objectius i és capaç d'avaluar amb sensibilitat el que realment s'ha aconseguit.

El llibre ha estat dirigit per Chita López Izuel, infermera i assessora de Direcció de l'IMAS, i coordinat per Marta Riu, infermera del Servei d'Avaluació i Epidemiologia Clínica de l'IMAS i per Maite Forner, Directora d'Infermeria de l'IMAS i editat per l'Editorial Masson. Aquesta obra pretén donar a conèixer que darrere les xifres, els quadres i, perquè no dir-ho, els bons resultats obtinguts que avalen la validesa de les trajectòries clíniques en infermeria, hi ha moltes hores de parlar, d'entendre's, de compartir coneixements i actituds respecte a la feina.

 

La presentació del llibre tindrà lloc el proper 17 de febrer a les 13 hores a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar i estarà presidida per Jordi Varela, Conseller Delegat de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) i comptarà amb la participació de Chita López, directora del llibre, Marta Riu i Maite Forner, coordinadores del llibre i de Rosa Blasco i Pilar Aparicio de la Editorial Masson S.A.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat