Notícies

20 de febrer de 2008 - Informació general

El servei d'Urologia de l'Hospital del Mar participa en la Jornada Quirúrgica de Cooperació Hispano-Nicaragüenc d'urologia

El servei d'Urologia de l'Hospital del Mar participa en la Jornada Quirúrgica de Cooperació Hispano-Nicaragüenc d'urologia

Aquest projecte ha estat possible gràcies a una aliança entre la Fundació Coen i els laboratoris Ipsen Pharma

El Programa Salud con Amor de la Fundació Coen i els laboratoris Ipsen Pharma han creat una aliança per realitzar brigades mèdiques a Nicaragua. En aquesta ocasió, el Dr. Octavio Arango, Cap de servei d'Urologia de l'Hospital del Mar, ha estat un dels especialistes que, juntament amb 9 uròlegs més de tota Espanya, han realitzat de manera altruista un total de 54 intervencions quirúrgiques a dos hospitals de Managua (Hospital Lenin Fonseca i Hospital Salud Integral) i a l'Hospital España de Chinandega.

En aquesta Segona Brigada, que va tenir lloc de l'11 al 17 de febrer, es van intervenir tot tipus de patologies: litiasis, traumatismes, incontinència urinària, tumors renals i càncer de pròstata.

 

Els pacients són escollits per metges nacionals mitjançant un procés de selecció en el que es té en compte la gravetat del cas i la seva situació econòmica.

 

Arrel d'aquesta experiència, s'ha iniciat un projecte de cooperació anual amb els metges del servei d'Urologia de l'Hospital del Mar per participar en les properes edicions d'aquesta brigada i poder ajudar a persones amb pocs recursos.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat