Notícies

18 de febrer de 2008 - Informació general

Jornada commemorativa 10è aniversari de la Unitat d'Arítmies de l'Hospital del Mar

Jornada commemorativa 10è aniversari de la Unitat d'Arítmies de l'Hospital del Mar

S'exposa una actualització dels temes més rellevants d'aquesta branca de la cardiologia

El 22 de febrer se celebra a la Sala Xipre de l'IMIM una jornada commemorativa amb motiu del 10è aniversari de la Unitat d'Arítmies de l'Hospital del Mar. Durant aquests 10 anys de trajectòria de la unitat, s'han dut a terme 1.800 procediments en electrofisiologia. L'eix conductor de la jornada és tractar, dins l'ampli ventall de possibilitats, els temes cabdals d'aquesta branca de la cardiologia reunint les màximes autoritats en la matèria.

El Dr. Francis E. Marchlinski, Cap de servei de cardiologia de l'Hospital Universitari de Pensilvània, és un dels ponents que participa en aquesta jornada i màxima autoritat en la taquicardia ventricular.

 

També es tractarà un dels temes que darrerament ha estat d'actualitat amb alguns casos que han patit jugadors de fútbol, la mort sobtada. El Prof. Karl H. Kuck de l'Hospital d'Hamburg obrirà una línia de debat sobre la mort sobtada recuperada, entre els partidaris d'implantar un desfibrilador després d'haver-la patit o els partidaris de l'ús de fàrmacs.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat