Notícies

4 de març de 2024 - Notes de Premsa

El Dr. Jaume Raventós és el nou gerent del Consorci Mar Parc de Salut (Hospital del Mar)

El Dr. Jaume Raventós és el nou gerent del Consorci Mar Parc de Salut (Hospital del Mar)

El Consell Rector de la institució ha aprovat el nomenament del Dr. Raventós, que ja havia estat gerent de la institució entre els anys 2008 i 2011. Rellevarà en el càrrec a partir de l'1 d'abril, a la Dra. Olga Pané, que ha estat gerent els darrers dotze anys.

El Consell Rector del Consorci Mar Parc de Salut (Hospital del Mar) ha aprovat el nomenament del Dr. Jaume Raventós com a nou gerent de l'entitat. El Dr. Raventós substituirà a partir de l'1 d'abril en el càrrec a la Dra. Olga Pané davant la seva jubilació. La Dra. Pané ha ocupat el càrrec de gerent entre els anys 2011 i l'actualitat.

Jaume_Raventós

El Dr. Jaume Raventós

El Dr. Jaume Raventós és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i diplomat en Gestió Gerencial Hospitalària per EADA. També ha cursat el Màster en Direcció i Administració d'Empreses (MBA) per EADA. Té una dilatada carrera professional, iniciada als hospitals de Puigcerdà i de Granollers. Ha estat Director Gerent als hospitals de Sant Bernabé de Berga, Josep Trueta de Girona, Vall d'Hebron (en dues ocasions) i al Consorci Hospitalari de Catalunya. L'any 2008 es va incorporar a l'Hospital del Mar on va ser l'encarregat de la creació de l'actual consorci entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona. Entre altres projectes, va liderar el traspàs del Centre Dr. Emili Mira i la creació del projecte de Casernes de Sant Andreu.

 

En els últims anys, ha exercit el càrrec de Director d'eHealth a Telefónica Soluciones i ha estat CEO i president de Clariane España, empresa centrada en serveis de salut mental i serveis a la gent gran. També ha desenvolupat una intensa carrera docent a la UAB, IL3 Universitat de Barcelona, UPF i EADA. I forma part del Consell Assessor de la Fundació Ajuda i Esperança, de l'Asociación de Salud Digital i la Fundación SIGNO.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat