Agenda

31 de maig de 2019 - Actes

Meditació per deixar de fumar. Vine a provar-ho el 31 de maig!

Amb motiu del Dia mundial contra el tabac

Amb motiu del Dia mundial contra el tabac la Comissió Hospitals Sense Fum, amb la col·laboració del Servei de Salut Laboral i en el marc del programa “La Mar de Saludable”, organitza una meditació guiada enfocada a reforçar i promoure la deshabituació al tabac. No ho dubteu i veniu a provar-ho! Encara que no sigueu fumadors de ben segur que us ajudarà a gestionar altres dificultats! Ens trobarem el 31 de maig a les 12.00 hs al pati de columnes de l’Edific B de l’Hospital del Mar. Els professionals dels altres centres del PSMAR també podreu seguir-ho en directe en el perfil d’Instagram @hospitaldelmar

Guiarà la meditació el Dr. Miguel Garriz, psicòleg de l'INAD i instructor d'MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy), i la Dra. Rocio Villar, del servei de Salut Laboral, explicarà què s’ofereix des d’aquest servei a qui vulgui deixar de fumar.

Els programes de deshabituació que utilitzen el mindfulness estan demostrant la seva efectivitat per deixar de fumar. A través d'un entrenament en tècniques de meditació aquests programes ensenyen a tolerar millor l'intens malestar associat al desig de fumar que acompanya i dificulta l'abstinència. A més, aquest entrenament pot ajudar a millorar la gestió de l'estrès i d'altres emocions que experimentem en el dia a dia, i que també poden dificultar l'assoliment de l'abstinència.

Si voleu començar a provar amb algunes àudio guies d'en Miguel Garriz connecteu-vos a soundcloud.com/miguelgarriz

Enllaços relacionats

  • Flyer (PDF 1.206,63 Kb)

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat