Agenda

Del 8 al de 10 de maig de 2014 - Jornades i Cursos

Curs de la Societat Europea de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses

Antimicrobial Stewardship Programmes: Developing, Implementing & Measuring

Entre el 8 i el 10 de maig es farà a Seva (Barcelona), un curs sobre Programes d'Optimització d'Antibiòtics (PROA) organitzat per la Societat Europea de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses, l'ESGAP (ESCMID Study Group of Antibiotic Policies) i pel Grup d'Estudis d'Infecció Hospitalària de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica (GEIH-SEIMC). El Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i secretari del GEIH-SEIMC, participa com coordinador en l'organització del curs; està dirigit a aquells professionals sanitaris, fonamentalment infectòlegs i altres clínics, microbiòlegs i farmacèutics interessats o implicats en les activitats d'optimització d'ús d'antibiòtics.

En la trobada participen experts de diferents països europeus, EUA, Austràlia, Sud-àfrica i l'Índia on es revisa els principals aspectes d'aquest tipus de programes i intervencions.

El curs està organitzat en sessions plenàries, comuns, i en tallers que divideixen els alumnes en dos grups (bàsic i avançat). 

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat