Agenda

14 de febrer de 2014 - Jornades i Cursos

Amics i solidaris. II Jornada del Voluntariat del PSMAR

Acte de reconeixement a la tasca dels voluntaris dels centres del PSMAR

El 14 de febrer a les 16:00 hores es farà a la Sala Josep Marull la II Jornada del Voluntariat del PSMAR "Amics i solidaris", en reconeixement a la generositat, el compromís i la solidaritat de tots els nostres voluntaris; valors que es posen de manifest, dia a dia, en les accions que desenvolupen en els diferents centres de la institució. Per retre'ls un homenatge s'han convidat experts ponents que aportin nous coneixements i visions complementàries al voltant de l'acció voluntària. La Jornada vol ser, també, un punt de trobada i espai per a compartir experiències.

Després de l'agraïment institucional a la tasca desenvolupada pels voluntaris, el Dr. Óscar Vilarroya, coordinador del Grup de Recerca en Neuroimatge (GREEN) de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i de la Unitat de Recerca en Neurociència Cognitiva (URNC) del departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB, donarà la conferència El cervell social: el valor de l'empatia, en la qual tractarà com reconeixem i sentim les emocions dels altres i què ens impulsa a ser solidaris.

Tot seguit, hi haurà la taula rodona El voluntariat en l'àmbit de la salut, visions compartides?, moderada per la Sra. Núria Pruneda, periodista de TV3, on participaran la Sra. Francina Alsina, presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), el Dr. Josep Planas, cap de la unitat de Cures Pal·liatives dels Hospitals del Mar i de l'Esperança, i la Sra. Anna Rosillo, voluntària en ambdós centres.

En darrer lloc, es presentarà l'Associació Amics de l'Hospital del Mar i, en acabar, tots plegats compartirem un piscolabis.

Cal confirmar assistència a comunicacio@hospitaldelmar.cat

En el programa adjunt trobareu altra informació d'interès.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat