Agenda

13 d'octubre de 2013 - Actes

Celebra "Un Dia de Nassos" amb els Pallapupas

Un dia a l’any, en col·laboració amb els espais d’oci més importants de Catalunya, Pallapupas ven entrades per aquests espais a meitat de preu i hi destina la recaptació a la millora de la qualitat de vida dels infants hospitalitzats. L’Andreu Buenafuente i la Silvia Abril són els padrins de la quarta edició d’“Un Dia de Nassos”, que enguany es celebrarà el proper diumenge 13 d’octubre als principals espais d’oci de Barcelona.

“Un Dia de Nassos” permetrà gaudir, en família o entre amics, d’un descompte del 50% al Zoo, al Tibidabo, al Poble Espanyol i a Catalunya en Miniatura. En aquests espais s’han programat activitats pensades per als més petits, com tallers de risoteràpia, de manualitats, de maquillatge infantil… I actuacions de balls de saló, jocs malabars participatius o teatre de carrer.

A més, els visitants que acudeixin al Zoo i al Tibidabo es podran fotografiar amb els pallassos de Pallapupas i escriure un desig per als nens i nenes que es troben hospitalitzats. Aquests desitjos s’enviaran de manera simbòlica als nens ingressats a través d’un llançament de globus, que està previst a les 13:00h al Zoo i al Tibidabo. Aquesta actuació central serà la part més emotiva, ja que hi participaran personatges infantils famosos que ajudaran els Pallapupas perquè els desitjos arribin ràpidament als hospitals.

Les entrades per participar a “Un Dia de Nassos” es venen exclusivament de manera anticipada i ja es poden adquirir a www.undiadenassos.org, Groupalia i Atrápalo. La recaptació serà destinada a sufragar la presència dels Pallapupas als hospitals, que en aquests darrers tretze anys han portat els efectes terapèutics de del riure a més de 300.000 persones a dotze hospitals i centres sociosanitaris de Catalunya.

Vine a gaudir d’Un dia de Nassos! 

Aprofitem per felicitar als Pallapupas que han estat guardonats amb els VII Premis Solidaris Once Catalunya. L'objectiu d'aquests guardons, que es lliuraran el 28 d'octubre a Barcelona, és reconèixer aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una tasca solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

Pallapupas ha estat premiada per la seva tasca a favor dels nens i ancians hospitalitzats i el suport a les seves famílies, una tasca que cada any beneficia més de 35.000 persones a Catalunya.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat