Agenda

30 de maig de 2013 - Actes

"Foro Opción Renal", ajudant els pacients renals a prendre la decisió "correcta"

Una iniciativa innovadora en la qual participa el servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar

El "Foro Opción Renal", organizat pel servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar, la Fundació Puigvert i Fresenius Medical Care, és un espai de trobada i intercanvi entre pacients renals i experts de la Nefrologia. Els objectius que es persegueixen són, per una banda, transmetre als pacients que si la Insuficiència Renal Crònica es tracta de manera correcta es pot continuar portant una vida normal i, per una altra, exposar-los les diferents teràpies de reemplaçament renal existents perquè puguin prendre una decisió lliure i ben informada de quina és la millor opció. El primer "Foro Opción Renal" serà el 30 de maig al Novotel Barcelona City i comptarà amb la presència del Dr. Julio Pascual, cap de servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar.

A través de breus presentacions, els nefròlegs explicaran les principals funcions del ronyó i allò que succeeix quan aquests deixen de funcionar correctament. També s'exposaran les possibles opcions de tractament de substitució renal existents, i pacients que ja l'estan rebent explicaran les experiències i punts de vista personals sobre aspectes essenciales com, per exemple, el dia a dia del tractament o els canvis en els estils de vida. Un cop acabades les presentacions, els assistents tindran l'oportunitat de participar en un col·loqui obert amb els ponents.

Per a més detalls de l'esdeveniment o confirmar assistència, es pot accedir al web www.nephrocare.es, trucar al 91 327 66 50 o enviar un correu electrònic a cristina.cerezo@fmc-ag.com

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat