Agenda

19, 20, 21 i 22 d'abril de 2006 - Jornades i Cursos

XIV Congrés de l'Acadèmia Iberoamericana de Neurologia Pediàtrica (AINP)

XVIII Curs Iberoamericano de postgrau de Neurologia Pediàtrica (CIPNP)

Els propers dies 19, 20, 21 i 22 d'abril de 2006 tindrà lloc a l'Hospital del Mar i a l'Hotel Arts de Barcelona el XIV Congrés de l'Acadèmia Iberoamericana de Neurologia Pediàtrica (AINP).

 

Els propers dies 19, 20, 21 i 22 d'abril tindrà lloc a Barcelona el XIV Congreso de la Academia Iberoamericana de Neurología Pediátrica i el XVIII Curso Iberoamericano de Postgrado de Neurología Pediátrica (CIPNP). Tant el Congrés com el Curs està presidit pel Dr. José Antonio Muñoz Yunta, responsable de la Unitat de Neuropediatria de l'Hospital del Mar. D'aquesta manera, experts de tot el món es posaran al dia dels últims coneixements neuropediàtrics.

 

Alguns Simpòsiums rellevants de la jornada seran el de Neonatologia Neurològica, o el de Magnetoencefalografia en Neuropediatria. El Simpòsium sobre l'Epilèpsia, que tindrà lloc el divendres 21, comptarà amb la presència d'experts canadencs, colombians i peruans. Cal destacar la conferència "Zonisamida: de la evidencia médica a la experiencia médica" que realitzarà el mateix Dr. Muñoz Yunta. I finalment, cal fer menció d'una conferència que uneix la tradició cultural i el cervell: "Códice de la Cruz Badiano: La maravillosa Medicina Azteca en la época de la conquista" que portarà a terme el Dr. Norberto Luna López de Veracruz (Méxic).

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat