Agenda

13 de desembre de 2005 - Actes

Les nenes i nens de l'hospital del Mar reben la visita del Yamaha Dakar Team

L'equip del rally Dakar va visitar el passat 13 de desembre el servei de pediatria de l'hospital del Mar.

Diferents hospitals de Barcelona i Madrid reben la visita del Yamaha Dakar Team per tal de fer arribar la màgia del Dakar a totes aquelles nenes i nens que, per les seves circumstàncies, no es puguin apropar a viure-la en directe.

L'equip Yamaha que participarà en el proper rally Lisboa - Dakar visitarà les nenes i els nens ingressats a diferents hospitals de Barcelona i Madrid amb la finalitat de fer arribar la màgia del Dakar a tots aquells que, per les seves circumstàncies, no es puguin apropar a viure-la en directe. La seva intenció és explicar als nens qui són, què fan i com lluiten per aconseguir els seus somnis. També els informaran sobre la col·laboració entre l'equip Yamaha i 4 ONG's de Dakar que permet l'escolarització de nens i nenes de la zona.

 

Amb aquesta visita pretenen donar l'oportunitat als nens ingressats a l'hospital i als nens que segueixen teràpies ambulatòries continuades al centre, de participar i donar suport simbòlicament en el Dakar, escrivint els seus noms en els parafangs davanters de les motos de l'equip. Un cop finalitzat el rally, els nens rebran les fotografies de les motos en el pòdium d'arribada a Dakar.

 

L'equip que ens visitarà el composen tots els vehicles del Yamaha Dakar Team: un camió 6x6, un cotxe 4x4, quatre motos i el furgó d'assistència ràpida. Els pilots, entre els quals es troben Amparo Ausina, Gerard Farrés, Xacob Agra i Pepe Doménech, aniran equipats amb la indumentària del Dakar per a què els nens visquin aquest acte d'una manera més especial. També els hi regalaran samarretes com les que utilitzen els pilots.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat