Agenda

De l'1 de febrer al 9 de juny de 2011 - Jornades i Cursos

Curs d'especialització en tractament de la informació clínica

Codificació de l'activitat assistencial

De l'1 de febrer al 9 de juny de 2011 es farà el Curs d'especialització en tractament de la informació clínica: codificació de l'activitat assistencial adreçat a infermeres i altres diplomats o llicenciats en ciències de la Salut. Es planteja el desenvolupament continuat del curs en un període de 4 mesos naturals, a raó de dues sessions setmanals d’una durada de 4 hores lectives els dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 hores.

El desenvolupament de les tecnologies de la informació en l’àmbit sanitari i la necessitat d’una gestió dels recursos basada en les característiques clíniques dels pacients atesos, han fet que la incorporació de les dades assistencials als sistemes d’informació sanitaris i el seu maneig posterior esdevinguin tasques imprescindibles tant per a l’acompliment dels compromisos dels centres amb l’Administració com per a les tasques de gestió interna o d’ús de la informació clínica amb altres finalitats.

En aquest context, el paper de professionals coneixedors del sector sanitari i amb formació clínica que es puguin especialitzar en la utilització dels llenguatges documentals assistencials, esdevé d’una importància cabdal per tal de garantir la qualitat dels sistemes d’informació dels centres, sobretot amb vistes a aconseguir el millor reflex possible de la realitat clínica i, per tant facilitar, entre d’altres objectius, l’adequada presa de decisions per part dels gestors.

Considerant que els professionals infermers reuneixen tots els requisits expressats anteriorment, es fa aquesta proposta formativa amb una clara orientació laboral

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat