Agenda

Del 26 al 28 de maig del 2010 - Jornades i Cursos

XXVI Reunió Anual de la Societat Catalana de Nefrologia

Diversos professionals del Parc de Salut Mar hi participaran de forma activa

Entre el 26 i el 28 de maig es farà la XXVI Reunió Anual de la Societat Catalana de Nefrologia al Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages. El Cap del servei de nefrologia de l'Hospital del Mar, el Dr. Julio Pascual Santos, hi pendrà part com a President del comitè organitzador.

La jornada servirà per a que els professionals de la nefrologia catalana puguin analitzar i compartir els resultats de la seva assistència, recerca i els avenços aconseguits. A més, cal destacar que recentment, l'Institut d'Estudis de la Salut, li ha atorgat el reconeixement d'interès sanitari.

El Comitè d'Honor de la Reunió estarà presidit per la Consellera Marina Geli i formaran part del mateix els Sr. Jaume Raventós i el Dr. Xavier Castells, Conseller Delegat i Director Mèdic del Parc de Salut Mar, respectivament.

A la reunió també hi pendran part com a vocals del comitè organitzador, altres professionals del servei de nefrologia del Parc de Salut Mar com el Dr. Cao Baduell, la Dra. Oliveras Serrano, la Dra. Orfila Gornés i el Dr. Puig Marí. En el comitè científic, la Dra. Maria Jose Soler Romeo, de l'Hospital del Mar, també hi participarà.

Per a més informació podeu consultar el portal web de la reunió: www.scn2010.com i l'anunci adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat