Agenda

15 de març de 2005 - Actes

Acte de lliurament de les certificacions ISO

S'entregarà la certificació a l'Institut d'Oncologia Radioteràpica i als serveis de Patologia i Transfusió

El Servei de Patologia, Servei de Transfusions de l'Hospital del Mar i l'Institut d'oncologia Radioteràpica, ubicat a l'Hospital de l'Esperança, han certificat el seu funcionament segons la Norma ISO 9001 durant l'any 2004. En el marc del programa IMASQual, la Unitat de Farmacologia de l'IMIM i l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària ja han estat acreditats i certificats respectivament, en anys anteriors.

Com a resultat directe de les polítiques de qualitat de l'Institut Municipal d'Assistència Sanitària (IMAS) a través del seu programa de Qualitat IMASQual, Applus+ certifica als Serveis de Patologia, Transfusions i a l'Institut d'oncologia Radioteràpia de l'IMAS fent el lliurament de la Certificació ISO 9001. Aquest lliurament es realitzarà en un acte demà dimarts 15 de març. El Dr. Varela, Conseller Delegat, presentarà als assistents quin és el Pla estratègic i les polítiques de qualitat que l'IMAS duu a terme des de fa temps i es presentaran els serveis certificats.

 

s Normes ISO aporten el valor afegit de la sistematització del treball, la satisfacció de clients i treballadors, així com la participació i implicació dels que hi treballen, resultant-ne una millora dels resultats. En aquells serveis, en concret, on la seguretat per tal de garantir que la repetició de processos de forma protocolitzada i sistemàtica tendeixi a l'error 0, les normes ISO són

 

L'IMAS ja té experiència en l'aplicació d'aquestes Normes ISO, doncs l'Escola Bonanova de Formació Professional Sanitària i el departament de Farmacologia de l'IMIM ja han obtingut aquesta certificació en anys anteriors. Els serveis citats de Patologia, Transfusió i l'Institut d'Oncologia Radioteràpica han certificat el seu funcionament segons aquesta Norma ISO 9001 durant el 2004 i és previst que en el període 2005-2007 els serveis d'Esterilització, Farmàcia i Hemodiàlisi també certifiquin el seu funcionament segons aquestes normes. Programa IMASQual Impulsar valors de qualitat i excel·lència, implicar al màxim als professionals del centres de l'IMAS, introduir metodologies per la priorització, implantació i l'avaluació d'objectius de qualitat, així com donar continuïtat a les polítiques de qualitat de l'IMAS són els objectius propis del programa IMASQual.

 

Aquest acte de lliurament és un motiu de felicitació, tant pels serveis certificats com per a tots treballadors i centres de l'IMAS que fan possible aquestes polítiques de qualitat i, per tant, l'aplicació del programa IMASQual. El resultat de l'implantació d'aquest programa IMASQual, com a instrument que permet una millora en l'atenció sanitària, orientat cap als resultats i centrat en el pacient, és la certificació ISO dels serveis relacionats anteriorment. Aquesta millora en l'atenció sanitària es fa gràcies a impulsar una sèrie de valors i estratègies en relació a: EFECTIVITAT, SEGURETAT, EQUITAT i EFICIÈNCIA.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat