Hospital del Mar Barcelona

Publicaciones

 • Novembre 2023 · Memòries

  "El nostre compromís amb les persones i el medi ambient"

  Informe de Sostenibilitat 2021-2022

  En aquest informe de Sostenibilitat 2021-2022 presentem un resum de les bones pràctiques i els nostres compromisos amb el bon govern, els i les pacients, els i les professionals, el medi ambient, la comunitat, la docència, la recerca i la gestió econòmica i de proveïdors. Aquests compromisos mostren la nostra voluntat constant de promoure i vetllar per la dimensió de sostenibilitat de la nostra activitat, i són clars exemples de l'orientació de la institució cap a ella. Amb aquest informe també volem animar totes les persones que formen part de l'organització a proposar iniciatives de millora en aquest ámbit, que serà pro­tagonista de moltes de les accions institucionals i socials dels propers anys.

 • 15 de desembre de 2022 · Memòries

  Memòria Parc de Salut MAR 2021

  Us presentem la Memòria 2021. En aquesta edició podreu trobar les dades d'activitat del 2021 i els projectes desenvolupats durant l'any acadèmic (2021-2022). Com en la darrera edició, es combinen continguts infogràfics i multimèdia perquè la consulta de la memòria sigui àgil i dinàmica. 

 • 8 d'abril de 2022 · Memòries

  Balanç MAR 2021

  La Dra. Olga Pané, gerent del PSMAR, presenta el balanç de l'any 2021, en el qual repassa les dades més destacades de l'any passat, marcat encara per la pandèmia de la COVID-19, així com els reptes immediats de la institució i les línies de futur.

 • Desembre de 2021 · Memòries

  Memòria 2020, l'any COVID

  Us presentem la Memòria 2020, l'any COVID. En aquesta edició continuem incorporant algunes novetats, com la participació de professionals i pacients valorant l'activitat de diferents àmbits de la Institució, i més continguts audiovisuals i infografies animades per a fer més àgil i atractiva la lectura.

 • Març 2021 · Memòries

  "El compromís amb les persones i el medi ambient, la nostra responsabilitat social"

  Informe Responsabilitat Social 2019

  En aquest informe d'activitat de 2019 presentem les bones pràctiques i els nostres compromisos amb el bon govern, els i les pacients, els i les professionals, el medi ambient, la comunitat, la docència, la recerca i la gestió econòmica i de proveïdors. Aquests compromisos mostren la nostra voluntat constant de promoure i vetllar per la dimensió de responsabilitat social de la nostra activitat, i són clars exemples de l'orientació de la institució cap a la sostenibilitat. I amb aquest informe també volem animar totes les persones que formen part de l'organització a proposar iniciatives de millora en aquest ámbit, que serà pro­tagonista de moltes de les accions institucionals i socials dels propers anys.

 • Desembre de 2020 · Memòries

  Memòria Parc de Salut MAR 2019

  "Construïm junts el futur Hospital del Mar"

  Us presentem la Memòria del Parc de Salut MAR 2019, que enguany té un nou format, un entorn web infogràfic i animat que incorpora versió Responsive per facilitar l'accés des de qualsevol dispositiu.

 • 18 de juny de 2020 · Memòries

  Balanç en temps de COVID-19

  Plenari monogràfic amb la Dra. Olga Pané, de balanç sobre la gestió de l'epidèmia de la COVID-19 al Parc de Salut Mar.

 • Novembre de 2019 · Memòries

  "Avancem en el nostre compromís social" Memòria de Responsabilitat Social 2018

  Al PSMAR hem explicitat el nostre compromís amb el futur de l’organització i del conjunt de la societat i del planeta. Ens hem adherit al Pacte Mundial de Nacions Unides (Global Compact), la xarxa global més gran d'empreses compromeses amb la sostenibilitat corporativa, i hem començat a alinear les nostres activitats en relació amb els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que es van fixar per eliminar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom al món. Us presentem la Memòria de Responsabilitat Social del PSMAR 2018, on trobareu reflectit allò més rellevant relacionat amb el nostre compromís amb la transparència i el nostre desig per garantir una sostenibilitat econòmica, ambiental i social que contribueixi a millorar la qualitat de vida dels nostres professionals, pacients, comunitats locals i de la societat en el seu conjunt.

 • 20 de novembre de 2019 · Memòries

  Memòria Parc de Salut MAR 2018

  Una organització al servei de la gent

  Us presentem la Memòria del Parc de Salut MAR 2018, la memòria d'un any en què els centres del Parc de Salut MAR hem continuat el nostre procés de transformació perquè els pacients i les seves famílies disposin de millors serveis assistencials. El 2018 vam aconseguir un resultat econòmic positiu i la sostenibilitat econòmica essencial per emprendre el 2019 la segona fase d'ampliació de l'Hospital del Mar, alhora que ens va permetre fer inversions com les millores en l'àrea de Reanimació i la de Rehabilitació al Centre Fòrum. Algunes de les fites aconseguides i els reptes que ens proposem pel que fa el nostre model assistencial, la recerca, la innovació, l'àmbit docent, l'acció social i els nostres professionals, els trobareu aquí recollits. La memòria la presentem en entorn web per afavorir la interactivitat amb continguts audiovisuals i ampliar la informació de la Institució, i incorporem versió Responsive per facilitar l'accés des de qualsevol dispositiu.

 • Novembre de 2018 · Memòries

  "Construïm el futur que volem" Memòria de Compromís Social del Parc de Salut MAR 2017

  Ens plau presentar-vos la Memòria de Compromís Social del Parc de Salut MAR 2017. Una memòria que no és, únicament un recull de dades o fets destacats, sinó que reflecteix el nostre compromís amb la transparència i el nostre desig per garantir una sostenibilitat econòmica, ambiental i social que contribueixi a millorar la qualitat de vida dels nostres professionals, pacients, comunitats locals i de la societat en el seu conjunt.  

Compromiso social

 • Compromiso social
Entidad colaboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avíso Legal y Privacidad de datos | Política de Cookies | Accesibilidad