Insuficiència cardíaca

Formulari de consultes per a pacients i cuidadors

Aquest formulari us permet, com a pacients amb insuficiència cardíaca crònica o familiar o cuidador d’un pacient amb insuficiència cardíaca, contactar amb els membres de la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Hospital del Mar per a qualsevol tipus de consulta. Aquest servei està pensat especialment per als pacients que segueixen o han seguit controls a la Unitat d’Insuficiència Cardíaca de l’Hospital del Mar, ja sigui per què han estat ingressats amb el nostre equip o perquè són o han estat controlats en l’àmbit de l’Hospital de Dia de la Unitat. 

Per aquells pacients que no compleixen aquests criteris però que es troben dintre de l’àrea sanitària corresponent al Servei d’Atenció Primària del Litoral de Barcelona, podeu adreçar-vos en primer lloc al vostre metge de família o infermera o, si voleu, podeu fer-nos alguna consulta o comentari utilitzant aquest sistema o adreçar-vos a nosaltres a través del correu electrònic uic(ELIMINAR)@hospitaldelmar.cat. Intentarem canalitzar els vostres dubtes conjuntament amb el vostre equip de salut primària.

No pretenem oferir un servei de concertació de visites ni un canal de derivació urgent, ja que aquestes necessitats ja disposen d’uns canals ben definits en els circuits consensuats entre atenció primària i el nostre hospital: en aquest cas, us recomanem que contacteu primer amb el vostre metge o infermera.

Aquesta plataforma està pensada per a donar resposta als vostres dubtes en referència a qualsevol aspecte de la malaltia per tal de millorar el vostre coneixement de la mateixa i permetre un contacte dinàmic entre els professionals de la unitat i el pacient i el seu entorn, aprofitant els avantatges de les noves tecnologies. Digueu-nos amb quin professional voleu contactar: els membres de la unitat us respondran en un plaç de 48 hores.

* Els camps són obligatoris

Cercador


Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
  • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat