Notícies

16 de febrer - Informació general

Laura Morro, escollida delegada a Catalunya de l’Associació Espanyola de Treball Social i Salut

Laura Morro, escollida delegada a Catalunya de l’Associació Espanyola de Treball Social i Salut

Durant quatre anys, la treballadora social de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions, representarà aquesta societat científica.

L'assemblea de la delegació catalana de l'Associació Espanyola de Treball Social i Salut va escollir el passat 5 de febrer Laura Morro, treballadora social de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD), com a nova delegada a Catalunya. Estarà al capdavant de la institució els pròxims 4 anys, amb la missió de representar la professió del treball social sanitari en els diversos fòrums científics, acadèmics i laborals.

Entre les seves tasques com a delegada a Catalunya, s'encarregarà d'impulsar el coneixement de la professió i de promoure activitats divulgatives en aquest sentit. A la vegada, participarà en el comitè executiu del proper XIII Congrés estatal de l'associació. També serà l'encarregada de presentar a les institucions sanitàries catalanes el Catàleg de Serveis de Treball Social Sanitari, presentat al Ministeri de Sanitat el passat mes de desembre. Com explica Laura Morro, és "un honor representar al col·lectiu de les treballadores i treballadors socials sanitaris catalans. Crec que els i les treballadores socials del PSMAR estem treballant intensament per aconseguir el reconeixement de la nostra professió en el món sanitari".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat