Notícies

15 de novembre de 2017 - Guardons

Alicia González, Antoni Bulbena i Josep Belda guardonats amb el Premi a l'Excel·lència Professional atorgat pel COMB

Alicia González, Antoni Bulbena i Josep Belda guardonats amb el Premi a l'Excel·lència Professional atorgat pel COMB

És un reconeixement públic per a professionals amb un comportament exemplar en el terreny de l'assistència, l'educació mèdica, la recerca o la bioètica

Dimarts 14 de novembre es va fer l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional 2017 que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). La Dra. Alicia González, metgessa del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital del Mar, el Dr. Antoni Bulbena, director de Docència i Recerca de l’INAD, i el Dr. Josep Belda, cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau, van ser guardonats en aquesta edició. La Dra. Alicia González i el Dr. Josep Belda, en la categoria d'atenció hospitalària, i el Dr. Antoni Bulbena en la d’altres àmbits assistencials. Aquest premi s'atorga als metges que han destacat durant l'any per la seva excel·lència, el seu recorregut professional, la seva honestedat, el seu compromís, el seu altruisme i la seva integritat.

Els Premis a l'Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d'exercici de màxima qualitat i per l'enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. 

Els Premi abarquen els àmbits d'atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l'excel·lència dels metges que treballen en equip.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat