Hospital del Mar Barcelona

Publicaciones

 • 11 de desembre de 2023 · Memòries

  Memòria Hospital del Mar 2022

  Us presentem la Memòria anual del 2022, que no només recull les dades i notícies més rellevants d'aquest any, sinó també d'altres fites del primer semestre del 2023, com són la nova identitat corporativa i la celebració del 75è aniversari de l'Hospital del Mar Research Institute. Al final de cada bloc també podreu consultar l’Informe de Sostenibilitat 2021-2022.

 • Novembre 2023 · Memòries

  "El nostre compromís amb les persones i el medi ambient"

  Informe de Sostenibilitat 2021-2022

  En aquest informe de Sostenibilitat 2021-2022 presentem un resum de les bones pràctiques i els nostres compromisos amb el bon govern, els i les pacients, els i les professionals, el medi ambient, la comunitat, la docència, la recerca i la gestió econòmica i de proveïdors. Aquests compromisos mostren la nostra voluntat constant de promoure i vetllar per la dimensió de sostenibilitat de la nostra activitat, i són clars exemples de l'orientació de la institució cap a ella. Amb aquest informe també volem animar totes les persones que formen part de l'organització a proposar iniciatives de millora en aquest ámbit, que serà pro­tagonista de moltes de les accions institucionals i socials dels propers anys.

 • 15 de desembre de 2022 · Memòries

  Memòria Parc de Salut MAR 2021

  Us presentem la Memòria 2021. En aquesta edició podreu trobar les dades d'activitat del 2021 i els projectes desenvolupats durant l'any acadèmic (2021-2022). Com en la darrera edició, es combinen continguts infogràfics i multimèdia perquè la consulta de la memòria sigui àgil i dinàmica. 

 • 8 d'abril de 2022 · Memòries

  Balanç MAR 2021

  La Dra. Olga Pané, gerent del PSMAR, presenta el balanç de l'any 2021, en el qual repassa les dades més destacades de l'any passat, marcat encara per la pandèmia de la COVID-19, així com els reptes immediats de la institució i les línies de futur.

 • Desembre de 2021 · Memòries

  Memòria 2020, l'any COVID

  Us presentem la Memòria 2020, l'any COVID. En aquesta edició continuem incorporant algunes novetats, com la participació de professionals i pacients valorant l'activitat de diferents àmbits de la Institució, i més continguts audiovisuals i infografies animades per a fer més àgil i atractiva la lectura.

 • Març 2021 · Memòries

  "El compromís amb les persones i el medi ambient, la nostra responsabilitat social"

  Informe Responsabilitat Social 2019

  En aquest informe d'activitat de 2019 presentem les bones pràctiques i els nostres compromisos amb el bon govern, els i les pacients, els i les professionals, el medi ambient, la comunitat, la docència, la recerca i la gestió econòmica i de proveïdors. Aquests compromisos mostren la nostra voluntat constant de promoure i vetllar per la dimensió de responsabilitat social de la nostra activitat, i són clars exemples de l'orientació de la institució cap a la sostenibilitat. I amb aquest informe també volem animar totes les persones que formen part de l'organització a proposar iniciatives de millora en aquest ámbit, que serà pro­tagonista de moltes de les accions institucionals i socials dels propers anys.

 • Febrer de 2021 · Més publicacions

  La donació d'òrgans en pacients amb ELA

  La donació d'òrgans és un acte altruista en què la persona decideix, de manera voluntària i conscient, donar els seus òrgans al morir per a poder ajudar altres persones. En aquest full informatiu trobareu recomanacions i consells adreçats a pacients amb ELA que es plantegen la donació d’òrgans elaborats per la Unitat Multidisciplinar d’ELA i la Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital del Mar.  

 • Desembre de 2020 · Memòries

  Memòria Parc de Salut MAR 2019

  "Construïm junts el futur Hospital del Mar"

  Us presentem la Memòria del Parc de Salut MAR 2019, que enguany té un nou format, un entorn web infogràfic i animat que incorpora versió Responsive per facilitar l'accés des de qualsevol dispositiu.

 • 18 de juny de 2020 · Memòries

  Balanç en temps de COVID-19

  Plenari monogràfic amb la Dra. Olga Pané, de balanç sobre la gestió de l'epidèmia de la COVID-19 al Parc de Salut Mar.

 • Febrer de 2020 · Butlletí Informatiu

  La dona, la ciència i el Mar. Treballant per la visualització del talent femení #Som8deMarç [Dar clic y arrastrar para mover]

  A la nova edició del butlletí digital del PSMAR

  La dona encara veu com el camí cap a la igualtat és molt llarg. Només el 35,4% dels càrrecs directius i de gerència els ocupen dones, segons dades de l'Institut Català de la Dona, i la diferència salarial entre homes i dones és del 23%. Per això, coincidint amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, el Mar a la Xarxa vol visibilitzar el talent femení i potenciar l'interès de les noves generacions per la carrera científica. A més, sóm els primers de l'Estat en fer biòpsies de mama guiades per mamografia amb contrast i també en utilitzar Big Data per millorar el tractament del pacient nefrològic. L'Institut Bonanova de FP Sanitària estrena nova web i la Dra. Marta Torrens és nou membre del comitè científic de l'European Monitoring Centre for Drugs an Drug Addiction. Tot això i més a la nova edició del Mar a la xarxa.

Compromiso social

 • Compromiso social
Entidad colaboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avíso Legal y Privacidad de datos | Política de Cookies | Accesibilidad