Publicacions

 • Febrer de 2021 · Més publicacions

  La donació d'òrgans en pacients amb ELA

  La donació d'òrgans és un acte altruista en què la persona decideix, de manera voluntària i conscient, donar els seus òrgans al morir per a poder ajudar altres persones. En aquest full informatiu trobareu recomanacions i consells adreçats a pacients amb ELA que es plantegen la donació d’òrgans elaborats per la Unitat Multidisciplinar d’ELA i la Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital del Mar.  

 • Desembre de 2018 · Més publicacions

  Campanya "L'alcohol és responsabilitat de tothom"

  Butlletí Salut Catalunya. Desembre 2018

  El newsletter informatiu digital per al sector de la salut a Catalunya editat pel Departament de Salut.

 • Octubre 2018 · Més publicacions

  Informe de Registre de Tumors de l’Hospital del Mar 2018

  El Registre de Tumors de l'Hospital del Mar (RTHMar), gestionat pel Servei d'Epidemiologia i Avaluació, és un valuós instrument que proporciona dades sobre el nombre de casos, les característiques, el procés diagnòstic i terapèutic i la supervivència dels pacients oncològics atesos a l'Hospital del Mar. Integrat a la xarxa informàtica hospitalària, el RTHMar constitueix una base de dades que recull de forma sistemàtica i exhaustiva un conjunt d'informació clínica i epidemiològica de tots els malalts de càncer assistits al PSMAR i, a més, n'efectua el seguiment al llarg del temps. Iniciat el 1978, el RTHMar és un dels registres hospitalaris més antics de tot l'Estat espanyol.

 • Juny de 2016 · Més publicacions

  Butlletí del Laboratori de Referència de Catalunya. Núm. 25

  Butlletí digital de publicació periòdica que recollirà les notícies i informacions més rellevants que esdevinguin en el laboratori.

 • Abril 2016 · Més publicacions

  Tríptic "En cas d'accident de treball, acut al Servei de Salut Laboral!"

  Us presentem el tríptic del Servei de Salut Laboral en què s’indica com actuar davant els diferents casos d’accident laboral i com prevenir-los.

 • Abril de 2016 · Més publicacions

  Nou número del Butlletí del Programa de detecció precoç del càncer de mama del Parc de Salut MAR

  Ja podeu consultar el nou número del nostre Butlletí del Programa de detecció precoç del càncer de mama del Parc de Salut MAR, amb els resultats i novetats del Programa i de la Unitat Funcional de Patologia Mamària, mitjançant el qual, any rere any, us aportem feed-back informatiu als professionals i equips involucrats, amb una eina de formació continuada en el camp de la prevenció, diagnòstic i tractament del càncer de mama. En aquest número 30 del Butlletí hi trobareu els següents articles: Limfadenectomia axil·lar en el tractament del càncer de mama al segle XXI. Mar Vernet Tomàs. Servei d'Obstetrícia i Ginecologia. Aplicació de la patologia digital a la patologia mamària. Josep Mª Corominas Torres. Servei d'Anatomia Patològica. El Projecte CaMISS. Maria Sala Serra. Servei d'Epidemiologia i Avaluació. Assaigs clínics i projectes d'investigació en càncer de mama. Sònia Servitja Tormo. Servei d'Oncologia Mèdica. Marcardors radiològics i cirurgia ecoguiada. Rodrigo Alcántara Silva. Servei de Radiologia. Actualització en radioteràpia intraoperatòria. Xavier Sanz Latiesas. Servei d'Oncologia Radioteràpica.

 • Gener de 2016 · Més publicacions

  Butlletí del Laboratori de Referència de Catalunya. Núm. 22

  Butlletí digital de publicació periòdica que recollirà les notícies i informacions més rellevants que esdevinguin en el laboratori.

 • Juny de 2015 · Més publicacions

  Butlletí del Laboratori de Referència de Catalunya. Núm. 19

  Butlletí digital de publicació periòdica que recollirà les notícies i informacions més rellevants que esdevinguin en el laboratori.

 • Febrer de 2015 · Més publicacions

  Programa Prevenció Càncer de Mama - Butlletí núm. 29

  Us presentem la nova edició, número 29, del Butlletí del Programa de detecció precoç del càncer de mama. En aquest número del 2015 podreu trobar-hi articles, entre altres, sobre lesions benignes i risc de càncer de mama, la comunicació centrada en la pacient, càncer d’interval en el Programa de cribratge de càncer de mama del PSMAR i la cirurgia mamària al Regne Unit: l’experiència a l’Edinburgh Breast Unit.

 • Febrer de 2015 · Més publicacions

  Butlletí del Laboratori de Referència de Catalunya. Núm. 17

  Butlletí digital de publicació periòdica que recollirà les notícies i informacions més rellevants que esdevinguin en el laboratori.

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat