Programa estades formatives

El Parc de Salut MAR és una institució sanitària amb una oferta formativa integral que inclou, des de la formació professional fins a les llicenciatures universitàries i la formació d'especialitats mèdiques. Això constitueix un capital important per a la institució que ha de ser preservat i potenciat per tal de convertir-lo en un element central en la gestió del seu coneixement i com a promoció del seu prestigi corporatiu. Per continuar amb aquesta línia estratègica del PSMAR  disposem de l'Oficina d'Atenció Docent.

L'Oficina d'Atenció Docent vol dirigir la seva activitat amb l'objectiu de gestionar i optimitzar les estades formatives i la docència hospitalària relacionades amb la formació sanitària, la docència de grau, la docència postgrau i les estades de metges i especialistes estrangers en tot l'àmbit del PSMAR.

El projecte proposa un model organitzatiu que aporti coherència a aquest àmbit de la gestió i ajudi als serveis a potenciar la projecció de la institució com un referent per acollir estades formatives de professionals sanitaris.

Cartera de serveis

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat