Notícies

4 de desembre de 2019 - Informació general

Compartim coneixements amb els professionals d’infermeria de Costa Rica

Compartim coneixements amb els professionals d’infermeria de Costa Rica

Una delegació formada per la Coordinadora d'infermeria del Bloc Quirúrgic del PSMAR, Montse Sitges, i dues infermeres quirúrgiques, Maria Albert i Susana Castellví, ha estat convidada a participar en el II Congrés Nacional d'Infermeria Perioperatòria organitzat pel Col·legi d'Infermeres d'aquest país centreamericà.

L'alt nivell d'expertesa dels professionals d'infermeria de l'Hospital del Mar els ha convertit en referents i els ha portat a compartir el seu mestratge a diferents fòrums. Un d'ells ha estat el II Congrés Nacional d'Infermeria Perioperatòria celebrat a Costa Rica el mes passat i organitzat pel Col·legi d'Infermeres d'aquest país, de forma conjunta amb l'Hospital México de la ciutat de San José de Costa Rica. Una delegació encapçalada per la Coordinadora d'Infermeria del Bloc Quirúrgic, Montse Sitges, i les infermeres quirúrgiques Maria Albert i Susana Castellví hi van participar, oferint quatre conferències i un taller, i participant en una taula rodona.

Congrés_infermeria_Costa_Rica

Un moment del congrés

Les professionals de l'Hospital del Mar van compartir el seu coneixement sobre el rol de la infermera en la valoració preoperatòria, així com en l'aplicació de les noves tecnologies en els blocs quirúrgics i aspectes de la seguretat del pacient, postoperatori en pacients neuroquirúrgics i efectes adversos en el quiròfan. Una mostra, segons Montse Sitges de "l'èxit del model de gestió de l'equip d'infermeria del bloc quirúrgic, que ens permet exportar coneixement més enllà de les nostres fronteres".

Congrés_infermeria_Costa_Rica

Maria Albert, Montse Sitges i Susana Castellví a Costa Rica

El congrés, celebrat del 4 al 6 de novembre, ha volgut ser un espai de reflexió d'alt nivell científic, enfocat en la cura perioperatòria infermera. A la vegada, s'hi han analitzat les noves exigències de coneixement teòric i pràctic en aquest àmbit i la importància d'adaptar-se als darrers avenços tecnològics i socials.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat