Notícies

Novembre de 2019 - Informació general

“Encara avui m’impressiona que el mar té un color cada dia diferent”, Dra. Olga Vázquez

“Encara avui m’impressiona que el mar té un color cada dia diferent”, Dra. Olga Vázquez

Els protagonistes del Mar a la xarxa: Olga Vázquez, Ramón Pujol, Marta Crespo, Jorge Armentia i Antoni Martínez Roig, guardonats amb els Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

El passat 21 de novembre, el Col·legi de Metges de Barcelona va premiar 5 professionals que desenvolupen o han desenvolupat la seva tasca professional al Parc de Salut Mar. En la nova edició del Mar a la xarxa, la Dra. Olga Vázquez, el Dr. Ramon Pujol, la Dra. Marta Crespo, el Dr. Jorge Armentia i el Dr. Antoni Martínez Roig, comparteixen les seves experiències vitals després de ser reconeguts als Premis a l'Excel·lència Professional del COMB.

També aprenem de les iniciatives d'experiència amb els pacients liderades pel PSMAR, fem una aliança amb la Fundació City Cancer Challenge per a millorar la qualitat de l'atenció oncològica al món i la professora Ana Codina de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar obté un ajut del COIB.

En l’àmbit de la recerca, un estudi conclou que 1 de cada 4 casos de trencament d'aneurisma cerebral es confon amb una migranya, a més, som referents mundials a la lluita contra les resistències als antibiòtics i estem d'enhorabona amb la presència de Jordi Alonso, Montse Fitó i Joaquim Bellmunt, en el rànking dels científics més citats del món.

Tot això i més, al Mar a la xarxa!

 

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat