Notícies

21 d'octubre de 2019 - Informació general

El Dr. Joaquim Gea tanca la seva etapa al comitè executiu de l’European Board in Accreditation in Pneumology

El Dr. Joaquim Gea tanca la seva etapa al comitè executiu de l’European Board in Accreditation in Pneumology

El cap del Servei de Pneumologia ha estat un dels sis membres d'aquest organisme, encarregat d'acreditar els centres de referència en malalties respiratòries.

L'European Board in Accreditation in Pneumology (EBAP) deixarà de comptar amb el Dr. Joaquim Gea, cap del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar, en el seu comitè executiu. Aquest organisme sense ànim de lucre, amb seu a Lausana, Suïssa, és l'encarregat d'acreditar, d'acord amb criteris de qualitat, les activitats de formació continuada en aquesta especialitat, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat i desenvolupar el coneixement en pneumologia.

El Dr. Gea ha estat un dels sis membre del comitè executiu de l'entitat, encarregats de confeccionar el procediment i els requisits perquè els centres i serveis o seccions i unitats obtinguin l'acreditació com a centres de referència europeus en malalties respiratòries. Una activitat que també s'ha aplicat a la formació continuada, acreditant cursos, congressos o simposis. Entre els anys 2014 i 2017, només 5 centres europeus van obtenir aquesta acreditació.

En aquest sentit, el Dr. Gea assegura que a partir d'ara cal treballar a assolir "la coordinació amb els diferents sistemes de salut nacionals i les societats científiques locals". De moment, l'EBAP dona suport a les activitats científiques i docents de l'European Respiratory Society, en coordinació amb l'Union Européenne des Médicins Spécialistes (UEMS).

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat