Notícies

17 d'octubre de 2019 - Informació general

Comunicat del Consell Rector del Parc de Salut Mar en relació amb la sentència del Tribunal Suprem

Comunicat del Consell Rector del Parc de Salut Mar en relació amb la sentència del Tribunal Suprem

El Consell Rector del Consorci Parc de Salut Mar de Barcelona, des dels més profunds valors democràtics que regeixen aquesta institució, vol manifestar el següent sobre la sentència del Tribunal Suprem:

1.- Aquesta sentència materialitza una desafortunada judicialització de la política, que no ajuda a generar el clima necessari per crear espais de diàleg que permetin superar el conflicte polític entre Catalunya i Espanya.

2.- Empresonar líders polítics i civils per actes pacífics i compartits per una part molt important de la societat catalana genera un clima de càstig social i d'incomprensió als actes jurídics i a la sentència mateixa, que debiliten la confiança institucional.

3.- La nostra és una entitat rica i plural en idees i opinions. És des del respecte a aquesta pluralitat que animem a les forces polítiques, als líders socials i a les institucions a crear i trobar el camí del diàleg i la negociació que ens permetin superar aquesta greu crisi social i política i generin el consens necessari per superar els reptes democràtics, socials i econòmics que enfronta la nostra societat.

4.- Expressem la nostra solidaritat i suport a les famílies i als líders polítics i socials empresonats i empresonades, sobre l'honorabilitat dels quals aquest Consell Rector no té el més mínim dubte.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat