Notícies

3 d'octubre de 2019 - Informació general

L’Hospital del Mar premiat a la primera edició dels premis BSH

L’Hospital del Mar premiat a la primera edició dels premis BSH

El centre rep reconeixements a les àrees d'indicadors de gestió clínica global i a la categoria diagnòstica de l'aparell circulatori.

La primera edició dels premis BSH, Best Spanish Hospitals Awards, ha reconegut la tasca dels professionals de l'Hospital del Mar a dues de les categories proposades. Aquests guardons, organitzats per les empreses Higia Benchmarking i ASHO, així com per la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa), busquen premiar les millors pràctiques dels centres sanitaris públics i privats de l'Estat analitzant diversos indicadors clau a diverses categories. En aquesta primera edició s'han presentat 80 hospitals.

L'Hospital del Mar ha estat seleccionat com un dels centres més destacats a la categoria d'indicadors de gestió clínica global, de forma conjunta amb l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Hospital de l'Esperit Sant, entre els centres públics. També a la categoria diagnòstica de l'aparell circulatori, en aquest cas amb l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid i l'Hospital Municipal de Badalona. En total, en aquests premis s'han analitzat més de 230 indicadors a 10 categories.

 

Indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial

Els Best Spanish Hospitals Awards pretenen potenciar la gestió clínica orientada a la millora continuada d'hospitals d'aguts públics i privats de l'Estat. Els seus organitzadors volen oferir als centres participants informació útil per a optimitzar els seus resultats i identificar factors de millora. Els premis es van lliurar el passat 26 de setembre a Madrid.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat