Notícies

10 de setembre de 2019 - Informació general

La SEPAR acredita l’excel·lència de la Unitat Multidisciplinària d’Asma de l’Hospital del Mar

La SEPAR acredita l’excel·lència de la Unitat Multidisciplinària d’Asma de l’Hospital del Mar

La unitat, a la qual treballen pneumòlegs, especialistes en farmàcia i d’immunologia, pediatres, otorrinolaringòlegs i digestòlegs, ha rebut l’acreditació com a Unitat Especialitzada d’Asma amb grau d’excel·lència

La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR) ha atorgat a la Unitat Multidisciplinària d'Asma de l'Hospital del Mar l'acreditació com a unitat amb grau d'excel·lència. Una decisió que reconeix l'alt grau d'especialització i el treball assistencial i de recerca dels professionals que en formen part. La Dra. Pila Ausín, coordinadora de la unitat, ha destacat "el treball realitzat per rebre l'acreditació d'excel·lència, superant els barems marcats per la SEPAR tan en els camps assistencials com de recerca"

La unitat, creada ara fa menys de tres anys, compta amb professionals dels serveis de Pneumologia, Farmàcia, Pediatria, Otorrinolaringologia, Aparell Digestiu i d'Immunologia. A banda de la tasca assistencial, amb el seguiment de prop de 300 pacients, també destaca la utilització de nous tipus de tractaments, com ara l'ús de fàrmacs biològics i de proves diagnòstiques, així com la recerca en el monitoratge d'aquests nous tractaments en pacients pediàtrics i adults i en la relació entre l'asma i obesitat en adults.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat