Notícies

19 de juny de 2019 - Informació general

La Sociedad Española de Cirugía de Cadera premia un treball de l’Hospital del Mar

La Sociedad Española de Cirugía de Cadera premia un treball de l’Hospital del Mar

Una comunicació presentada per la Unitat de Maluc del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia guanya el Premio Profesor de Palacios y Carvajal a la millor comunicació oral signada per un metge resident.

El treball Prótesis de cadera como tratamiento de las fracturas acetabulares en el adulto mayor, de la Unitat de Maluc del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, ha estat premiat per la Sociedad Española de Cirugía de la Cadera en el seu 21 congrés, celebrat a Elx els dies 14 i 15 de juny. L'estudi ha rebut el Premio Profesor de Palacios y Carvajal a la millor comunicació científica oral signada per un metge resident.

Premi_Sociedad_Española_Cadera

El Dr. Bruno Capurro, resident d'últim any del servei, és el primer signant de l'estudi, que també signen el Dr. Mauricio Gidi, la Dra. Paula Serrano, el Dr. Marc Tey, el Dr. Alfonso León i el Dr. Fernando Marqués. En ell, s'analitza el tractament d'aquest tipus de fractures en adults d'edat avançada amb pròtesis total de maluc. El jurat l'ha escollit, destacant-ne el contingut i l'estructuració de la comunicació, així com la seva presentació. El premi té una dotació de 1.000 euros.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat