Notícies

13 de juny de 2019 - Informació general

L’Hospital del Mar guanya el concurs de residents del Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia

L’Hospital del Mar guanya el concurs de residents del Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia

El cas clínic presentat pel resident de quart any del Servei de Cardiologia, el Dr. Marc Llagostera, ha estat reconegut pel format de presentació i el seu interès científic.

El cas clínic defensat pel Dr. Marc Llagostera, resident de quart any del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar, ha guanyat el Concurs de Residents, celebrat durant el 31è Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia, que ha tingut lloc a Barcelona els dies 6 i 7 de juny. El guardó reconeix la qualitat de la presentació i del format escollit, així com l'interès científic del cas i el seu maneig clínic.

Marc_Llagostera

El Dr. Marc Llagostera al congrés

El treball del Dr. Llagostera, tutelat pels professionals de la Unitat Coronària, formada pel Dr. Lluís Recasens, la Dra. Núria Ribas, el Dr. Guillem Ramon Caldentey i la Dra. Teresa Giralt, tractava un cas de miocardiopatia catecolaminèrgica per feocromocitoma. Va competir amb els d'altres 10 centres, entre els quals es van seleccionar tres finalistes. A la selecció final també hi havia casos de l'Hospital Clínic i de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona. El guanyador es va escollir per televotació entre els assistents al congrés.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat