Notícies

3 de juny de 2019 - Informació general

Molta sort a la nova etapa!

Molta sort a la nova etapa!

El Parc de Salut Mar ret un emotiu homenatge als companys i companyes que es van jubilar l'any 2018. Una vuitantena de persones que comencen una nova etapa a les seves vides.

Tancar una etapa per començar-ne una de nova i plena de reptes. Això és el que aquest 3 de juny han fet definitivament la vuitantena de professionals del Parc de Salut Mar que es van jubilar el 2018 i que han rebut un merescut homenatge dels seus companys i companyes. Uns professionals a qui la gerent del PSMAR, la Dra. Olga Pané, ha volgut "en nom de la institució, agrair la vostra dedicació, el treball, l'esforç, la col·laboració permanent de tots vosaltres en aquests anys". "Us imagino actius i, perquè mantingueu la flama de l'Hospital", ha apuntat, els hi ha recordat l'existència de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. "Per tant us animo, com que el Mar us importa a què us hi acosteu". I ha acabat assegurant que "deixeu el llistó molt alt i esperem no decebre-us".

Jubilats_2019

Jubilats_2019Jubilats_2019

Jubilats_2019Jubilats_2019

Jubilats_2019Jubilats_2019

Jubilats_2019Jubilats_2019

Jubilats_2019Jubilats_2019

Jubilats_2019

Jubilats_2019

En nom dels professionals que s'han jubilat, la Dra. Pilar Torre, que va exercir com a cap del Servei de Documentació Clínica, ha assegurat que "avui és un dia únic, molt especial per a tots i per a totes". "Comencem una nova etapa després de treballar molts anys al Parc de Salut Mar", ha recordat, apuntant que tots han passat moments difícils, però també moments molt positius, com l'Hospital Olímpic. "La nostra trajectòria ha estat tan rica en experiències que, per a mi, és impossible resumir-la en paraules. El PSMAR ens ha aportat coneixements, ens ha aportat experiències" i "sobretot, el contacte i relació amb les persones, tant usuaris com professionals", el que és "una característica pròpia del Parc de Salut Mar". La Dra. Torre ha acabat assegurant que "crec que ens retirem del dia a dia i de la lluita diària amb la satisfacció del deure complert, però la nostra relació amb el PSMAR no s'acaba aquí".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat