Notícies

3 de juny de 2019 - Informació general

La Dra. Belén Lloveras, nova presidenta de la Sociedad Española de Citología

La Dra. Belén Lloveras, nova presidenta de la Sociedad Española de Citología

El seu nomenament s'ha fet efectiu en el congrés de la Sociedad Española de Anatomía Patológica (SEAP) i de la Sociedad Española de Citología, en el qual l'Hospital del Mar ha tingut una important presència. A la vegada, la Dra. Mar Iglesias ha pres possessió com a nova tresorera de la SEAP.

La Dra. Belén Lloveras, cap del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital del Mar, és la nova presidenta de la Sociedad Española de Citología. El seu nomenament s'ha fet efectiu durant la celebració del XXIX Congrés de la Sociedad Española de Anatomía Patológica i de la Sociedad Española de Citología que s'ha celebrat a Granada entre els dies 22 i 24 de maig.

Congrés_SEAC

La nova junta de la Sociedad Española de Citología

La Dra. Lloveras ha assegurat que està "molt il·lusionada amb el càrrec, perquè la citologia està prenent cada cap més protagonisme, en permetre fer més amb una mostra cada vegada més petita i, per tant, menys invasiva per al pacient". En el mateix congrés, la Dra. Mar Iglesias, metgessa adjunta del Servei d'Anatomia Patològica, ha pres possessió del càrrec de tresorera de la SEAP. En el seu cas, ha afirmat que "ser la tresorera de la SEAP és un càrrec de responsabilitat que em fa molt il·lusió i que assumeixo amb moltes ganes. Em permetrà, en part, continuar amb el procés de visualització, millora i potenciació de la nostra especialitat treballant des de la junta". Per últim, la Dra. Lara Pijuan, també metgessa adjunta del servei, ha estat designada coordinadora del Grup de Treball de Patologia Digital de la SEAP.

 

Important participació de professionals de l'Hospital del Mar

Cal destacar la important presència de professionals de l'Hospital del Mar en aquest congrés, que ha arribat a xifres rècord. S'hi han presentat set comunicacions orals i 5 pòsters. A la vegada, s'han organitzat i moderat cinc sessions i s'han presentat per invitació 18 conferències. El centre ha estat el segon amb més presència a la cita de Granada entre els hospitals catalans que hi han participat.

En el congrés s'ha reconegut la tasca del Dr. Josep Maria Corominas, cap de secció jubilat del Servei d'Anatomia Patològica. El Dr. Corominas hi ha rebut el premi Jorge Francisco Tello per la seva trajectòria professional. Amb aquest guardó, la SEAP vol potenciar el desenvolupament de les funcions de gestió, qualitat i lideratge com a eines imprescindibles per al desenvolupament d'aquesta especialitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat