Notícies

28 de maig de 2019 - Informació general

Un Knowledge Cafè per millorar la gestió del coneixement al Parc de Salut Mar

Un Knowledge Cafè per millorar la gestió del coneixement al Parc de Salut Mar

La Unitat de Formació Continuada ha posat en marxa un procés amb professionals experts per avaluar l'estat actual d'aquest camp al PSMAR.

La Direcció del Parc de Salut Mar va aprovar el model teòric de la gestió del coneixement a la institució. Ara, la Unitat de Formació Continuada ha posat en marxa una iniciativa inspirada en els grups focals, formats per professionals, per comptar amb la seva opinió per avaluar l'estat actual d'aquest camp al PSMAR.

Grup_gestio_coneixement

Fins ara, s'han realitzat dues jornades de treball, els dies 9 i 23 de maig, a les quals han participat una quarantena de professionals. A través de la metodologia Knowledge Cafè han compartit el seu coneixement individual de la qüestió per arribar a un coneixement col·lectiu i fer emergir necessitats de millora i possibilitats d'acció.

Grup_gestio_coneixement

Aquests grups han comptat amb la col·laboració de professionals experts de totes les àrees, amb formació i experiència heterogènies, i una visió transversal de l'organització. A partir de l'anàlisi de les idees, reflexions i necessitats detectades en els grups focals, es presentarà un Pla de Millora de la Gestió del Coneixement. Aquest document inclourà propostes d'accions específiques per l'any 2020.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat