El Mar a la xarxa. Parc de Salut Mar. Barcelona

Montse Blanes escollida com a membre del Consell Assessor de El Diari de l’Educació

La directora de l'Institut Bonanova ha estat escollida per formar part d'aquest ens, integrat per una trentena d'experts procedents de diferents vessants del món educatiu. El seu objectiu és assessorar la redacció de la publicació en la seva tasca.

La directora de l'Institut Bonanova de Formació professional sanitària, Montse Blanes, s'ha incorporat al Consell Assessor de la publicació El Diari de l'Educació, un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural. Una oportunitat que, com ella mateixa explica, permetrà "introduir la visió de la formació professional, generar opinió, conèixer aquests estudis i el que poden aportar a la societat, fer-ne difusió i crear coneixement al respecte, en definitiva, fer-los més visibles".

Montes_Blanes

El Consell Assessor està format per una trentena de persones relacionades amb el món de l'educació des de diferents vessants, mestres, pedagogs i pedagogues o des del món de la gestió i el sindical. El presideix Jaume Carbonell, pedagog, escriptor i exdirector de la publicació Cuadernos de pedagogía. Amb Montse Blanes, també s'hi ha incorporat Jordi Plana, gerent d'educació de la Diputació de Barcelona.

La seva incorporació coincideix amb una decidida renovació d'aquest ens, creat l'any 2013, i amb el cinquè aniversari de El Diari de l'Educació. Amb ella, els seus promotors volen reafirmar la seva voluntat de posar la publicació al servei de la comunitat educativa catalana en totes les seves expressions i sensibilitats. Així, l'entrada de figures com Montse Blanes permeten afegir-hi la visió d'alguns aspectes oblidats a la seva composició original, com és el paper de la formació professional dins el panorama educatiu català.