Notícies

17 d'abril de 2019 - Informació general

La Dra. Edurne Arriola ofereix dues xerrades al Congrés Europeu de Càncer de Pulmó

La Dra. Edurne Arriola ofereix dues xerrades al Congrés Europeu de Càncer de Pulmó

L'oncòloga de l'Hospital del Mar va tenir una participació destacada en aquesta cita, sent la protagonista de dues sessions educacionals.

La Dra. Edurne Arriola, metgessa adjunta del Servei d'Oncologia Mèdica, va protagonitzar dues de les Educational Session, sessions educacionals, al Congrés Europeu de Càncer de Pulmó (ELCC) celebrat a la ciutat suïssa de Ginebra del 10 al 13 d'abril. Una participació destacada a la cita de referència dels especialistes en aquesta patologia, organitzada per l'European Society for Medical Oncology (ESMO).

Congrés_càncer_pulmó

Congrés_càncer_pulmó

La primera intervenció de la Dra. Arriola va ser una Mentor guide discussion, a la qual, sota el títol Challenges in clinical oncology: YO case discussions, va discutir l'evidència sobre els biomarcadors de benefici de la immunoteràpia en càncer de pulmó més enllà del PD-L1, a partir d'un cas presentat per un resident d'oncologia europeu. A la segona, Sequencing systemic therapy with driver mutations, i sota el títol Optimal management of brain metàstasis in NSCLC, va revisar l'evidència de l'eficàcia del tractament sistèmic en el control de les metàstasis cerebrals, amb fàrmacs dirigits a gens alterats en càncer de pulmó.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat